Lille bassin

Når dit barn starter til svømning vil det være i vores lille bassin. Her er vandet lunt (ca. 30 grader) og vanddybden perfekt, når de små skal blive fortrolige med vandet.

Vandtilvænning, mandag og onsdag 16:15 – 16:45: Holdet er for børn, der ikke før har gået til svømning, og som ikke er fortrolige med vand. Vi skal lege og have det sjovt og derved blive trygge i vandet. Holdet henvender sig til børn mellem 4 og 5 år. Det bliver et lille hold med max. 10 børn, da far eller mor (eller anden ansvarlig voksen over 18 år) deltager sammen med barnet.

Begyndere, mandag og onsdag 16:45 – 17:15: Holdet er for børn, der ikke før har gået til svømning, men som er lidt fortrolige med vand. Vi skal lege og have det sjovt og derved blive trygge i vandet. Barnet kan starte det år det fylder 5 år. Holdet er uden deltagelse af forældre.

Let øvede, mandag og onsdag 17:15 – 17:45: Holdet er for børn, der måske har gået til svømning en enkelt sæson, og som er lidt fortrolige med vand. Vi skal stadig lege og have det sjovt, men vi skal også så småt begynde med basissvømning, samt lære at få hovedet under vand. Hen imod slutningen af sæsonen prøver vi at dykke med hele kroppen under vand. Barnet kan starte det år det fylder 5 år.

Øvede, mandag og onsdag 17:45 – 18:15: Holdet er for børn, der har gået til svømning før og som er fortrolige med vand, men endnu ikke er klar til det store bassin. Vi skal i løbet af sæsonen lære basissvømning og forberede os til at kunne starte i det store bassin i næste sæson. Vi slutter sæsonen af med at prøve at være i den lave ende i det store bassin. Barnet kan starte det år det fylder 5 år.

Fælles for alle hold gælder:

  • Vi anvender bælter, hvis barnet har brug for det, men ikke vinger.
  • Når der svømmes og dykkes, må barnet anvende svømmebriller, men ikke dykkermaske (fullface/halfface).
  • Langt hår sættes i en hestehale eller flettes, så barnet ikke generes af vådt hår i ansigtet under svømning (evt. badehætte).
  • Bruger barnet stadig ble, SKAL der anvendes badeble, også under badetøjet.
  • Alle hold afsluttes med en svømmeprøve, som barnet kan tage, hvis det har lyst.