Stort bassin

Når de større børn er klar til dybder og lidt mere udfordrende svømmeundervisning, sker det i det store bassin. Her er vandet lidt køligere (ca. 26 grader).

Begyndere, mandag og onsdag 16.15 – 16.45: Dette er det første hold i det store bassin. Det skal være sjovt at være i vandet og gå til svømning. Børnene skal lege og lære at bevæge sig i vandet samt lære at holde vejret under vandet og flyde. Der svømmes med bælter til børnene er trygge ved vandet eller indtil de kan nå bunden. Men ingen svømmevinger. Der svømmes i den lave ende. 

Let øvede, mandag og onsdag 16.45 – 17.15: På dette hold arbejder vi videre på at gøre børnene fortrolige med svømning. Holdet er for de børn, der er trygge ved at hoppe i vandet og få hovedet under vand. Børn, som kan svømme lidt og klare sig i vandet. De øver og bliver endnu bedre til at flyde og bevæge sig i vandet. Vi starter med crawl og rygcrawl og lærer stadig gennem leg. Der svømmes i den lave ende af bassinet.

Øvede, mandag og onsdag 17.15 – 17.45: holdet er for børn, som svømmer selvstændigt. Her skal børnene svømme mere og finpudse crawl og rygcrawl samt snuse lidt til brystsvømning, nu hvor der er kommet lidt mere kontrol over kroppen. Der vil stadig være plads til masser af sjov og leg. Holdet er uden hjælpemidler. Der svømmes primært i den lave ende, med der prøves i løbet af sæsonen også kræfter med den dybe ende og måske prøves der også at svømme på langs.

Børn og unge på lang bane, mandag og onsdag 17.45 – 18.45: Dette hold henvender sig til de ældste børn samt teenagere. Holdet svømmer 1 time per gang og holdet henvender sig derfor til mere habile svømmere. Deltagerne skal kunne svømme minimum 50 meter sammenhængende uden pauser. På dette hold svømmes der mest, laves konkurrencer mod hinanden samt tages tid på fx 25 meter. Men der er selvfølgelig også plads til lidt leg. Er du talent-/konkurrencesvømmer, er du også velkommen til at komme og svømme et mere selvstændigt program. Det giver mulighed for at holde træningen ved lige henover sommeren. 

Delfin fitness for voksne, onsdag 19.00 – 20.00: Vi skal have en fest med høj puls og masser af grin! I Aqua fitness arbejder vi hele kroppen igennem med styrke og kondition. Vi er i den lave ende af bassinet, så alle kan være med på det niveau, man nu er. Vi slutter af med udstræk i det varme børnebassin. Tilmelding sker via Conventus under delfin fitness for voksne (Dette er kun 1. gang- derefter på sms, mere info følger når vi er startet op) Da der er begrænset plads i bassinet er det først til mølle-princippet der gælder. Pris er 30 kr. pr. gang der betales via mobilepay på stedet. Opstart Onsdag d. 15/6 – vi træner hen over sommeren til slut August. Vil du vide mere kontakt enten Sanne 2620 9530 eller Gitte 2927 7216